Extern vertrouwenspersoon Vivian stelt zich voor

Mijn naam is Vivian Raats en ik ben aangesteld als externe vertrouwenspersoon.

Je kan bij mij terecht als je aanloopt tegen zaken op het gebied van ongewenste omgangsvormen en integriteit. Denk hierbij aan pesten, discriminatie, agressie en geweld, (seksuele) intimidatie, fraude en diefstal.

De reden dat ik ben begonnen met het werken als externe vertrouwenspersoon omdat zolang ik me kan herinneren ik “de mens” heel erg interessant vind. Dit zorgt er in mijn werk met mensen voor dat ik toegewijd ben en hen mijn onverdeelde en oprechte aandacht kan geven. Overal waar mensen samen zijn kunnen er uitdagingen ontstaan. Dat mensen zich veilig voelen en met plezier de dag beleven is voor mij erg belangrijk. Mijn werkwijze kenmerkt zich door; rust, vertrouwen, empathie, open- en eerlijkheid & sensitiviteit.