Gratis muziekpakket voor alle Omnis Kindcentra

Van tokkelen op de gitaar tot blazen op de mondharmonica, de jamsessies op Omnis kunnen beginnen. Dankzij Bax Music ontvingen alle Omnis Kindcentra een muziekpakket ter waarde van € 500,-!

Muziek heeft veel voordelen voor kinderen
De muziekinstrumenten komen goed van pas. Bijvoorbeeld op Omnis Kindcentrum Franck van Borssele. Daar verzorgen de kinderen regelmatig optredens tijdens het Franck & Vrij theater. En op Omnis Kindcentrum de Reiger is het eerste gitaaroptreden al gegeven!
Op alle Omnis Kincentra zijn ze erg blij met het muziekpakket. De muziekinstrumenten worden ingezet ter verrijking van de muzieklessen. Muziekles draagt namelijk bij aan de sociaal-emotionele ontwikkeling van kinderen. Samen muziek maken maakt je vrolijk, geeft je rust of kan je troosten. En zelf een muziekinstrument bespelen geeft kinderen zelfvertrouwen. Muziek heeft nog meer voordelen. Het zorgt er ook voor dat je hersenen makkelijker klanken uit elkaar kunnen houden. Dus ook op het gebied van taal en lezen draagt muziek bij aan de ontwikkeling.

Wie jarig is trakteert
Bax Music bestaat dit jaar 20 jaar. De liefde die zij al jaren hebben voor muziek, delen ze graag met jonge muzikanten (in spé). Ter ere van hun verjaardag, mochten Zeeuwse basisscholen zich inschrijven voor een muziekpakket. En zo ook Omnis Kindcentra.