Mariëlle Redert versterkt directie

De afgelopen maanden zijn wij op zoek geweest naar een opvolger van Stan Meulblok en we zijn blij te kunnen meedelen dat we deze hebben gevonden. Mariëlle Redert gaat met ingang van schooljaar 22/23 aan de slag als ‘directeur in opleiding’. Zij stelt zich graag aan u voor.

“Mijn naam is Mariëlle Redert. Ik ben 35 jaar en woonachtig in Ouddorp op Goeree-Overflakkee. Ik ben ongeveer 14 jaar werkzaam in de kinderopvang, waar ik verschillende functies heb mogen uitoefenen. De laatste jaren als vestigingsmanager van 4 vestigingen op Goeree-Overflakkee. Een onderdeel van deze functie is om samen met schooldirecteuren te werken aan IKC-ontwikkeling waarbij het creëren van een doorlopende lijn voor kinderen van 0 tot 13 jaar één van de uitgangspunten is. Door een sterke affiniteit met het onderwijs ben ik in 2020 gestart met de opleiding ‘Directeur van buiten en Schoolleider vakbekwaam’, deze heb ik eind 2021 succesvol afgerond.

Met de ingang van het nieuwe schooljaar start ik als ‘Directeur in opleiding’ bij Omnis. Een functie waar onderwijs en kinderopvang samen komen, is iets waar ik met veel enthousiasme naar uit kijk. Samen met het team, met leerlingen en ouders kijk ik uit om een bijdrage te leveren aan de schoolontwikkeling.

Ik verheug me op een fijne samenwerking met leerlingen, collega’s en ouders/verzorgers.

Met vriendelijke groet,
Mariëlle Redert