Leerlingen van de Linden verrassen inwoners van ‘s- Gravenpolder

Leerlingen van Omnis Kindcentrum de Linden in ’s-Gravenpolder doen mee aan een actie die is opgezet door vrijwilligersorganisatie Zeeuwse Handen. Iedere leerling verrast hierbij een inwoner uit ’s-Gravenpolder met een persoonlijk kaartje en een cadeautje. Het coronavirus zorgt ervoor dat alles anders is en dit heeft gevolgen voor iedereen. De actie van Zeeuwse Handen is bedoeld om mensen die momenteel een lastige tijd doormaken, een hart onder de riem te steken. Een initiatief waar Omnis Kindcentrum de Linden graag aan bijdraagt.

 Een hart onder de riem
Op de oproep van Vrijwilligersorganisatie Zeeuwse Handen aan alle basisscholen in ’s-Gravenpolder om deel te nemen aan deze actie werd direct positief gereageerd door Omnis Kindcentrum de Linden. Zeeuwse Handen droeg zorg voor de kaartjes en de leerlingen gingen enthousiast aan de slag met het schrijven ervan. Ze kozen hierbij zelf aan wie ze het kaartje richten; aan oma die ze al zo lang niet bezocht hebben, de buurvrouw die extra diensten draait in het ziekenhuis of mama die zo goed geholpen heeft met het thuisonderwijs.

Naast het kaartje zorgt Zeeuwse Handen ook voor een verrassing bij het kaartje, mede mogelijk gemaakt door de financiële steun van een aantal lokale ondernemers. Vandaag krijgen de leerlingen het kaartje en het bijbehorende cadeautje mee naar huis en kunnen zij iemand uit hun omgeving blij maken.