Even voorstellen: Saskia Delies

Mijn naam is Saskia Delies en sinds 1 januari 2021 vervul ik de functie van directeur Omnis Kindcentra. Graag stel ik me nader aan u voor. Ik ben moeder van 2 kinderen, een grote zoon van 20 jaar en een dochter van 6 jaar, en ik woon samen met mijn partner in ‘s-Gravenpolder. In mijn vrije tijd ben ik graag in en om het huis bezig met inrichting en tuinieren. Ook wandel ik graag, het liefste langs de zee of het water.

Hiervoor heb ik 19 jaar gewerkt bij Kibeo, in de functie van unitmanager en later als regiomanager. Binnen deze functies ben ik verantwoordelijk geweest voor veel locaties binnen diverse gemeentes. Ik heb altijd intensief samengewerkt met diverse partners, waaronder het onderwijs, maatschappelijk werk en gemeentes.
Als directeur Omnis Kindcentra krijg ik de focus op de Reiger, ’t Opstapje en de Schakel en daarnaast blijf ik verantwoordelijk voor de kinderopvang die inpandig zit bij de diverse Omnis Kindcentra.

Voor mij is dit een nieuwe uitdaging binnen een andere branche. Als ik vooruitkijk naar de komende periode, dan wil ik me graag ontwikkelen als schoolleider en thuis raken in de processen die horen bij het onderwijs. Ik wil graag een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling, groei en het laten leren van kinderen en de verdere ontwikkeling van de Omnis Kindcentra. Hierbij kan ik gebruik maken van mijn ervaring als leidinggevende binnen de kinderopvang.

Ik kijk uit naar mijn samenwerking met jullie, de verdere kennismaking met iedereen en een nieuw jaar, vol nieuwe uitdagingen en mogelijkheden.

Voor vragen ben ik te bereiken via onderstaande contactgegevens.

Met vriendelijke groet,

Saskia Delies
Directeur Omnis Kindcentra
06 23 96 20 07
s.delies@omnisscholen.nl